Jokerit valmiina juhlakauteen: “Joukkueessa on enemmän pelaavuutta ja maalintekopotentiaalia”

Jokereiden juhlakauden kapteenisto on nimetty: Peter Regin, jolla oli jo viime kaudella C-kirjain paidassaan, jatkaa kapteenina. Varakapteenina toimii niin ikään viime kaudelta tuttu mies, Jesse Joensuu. Toisen varakapteenin nimeäminen oli valmennusjohdolle varsin helppo tehtävä. Kunnian sai kymmenen vuoden tauon jälkeen takaisin Jokereihin palannut puolustaja Sami Lepistö.

-Regin oli viime vuonna kapteeni ja Joensuu toinen varakapteeneista. Halusimme, että he jatkavat rooleissa myös tällä kaudella. Lepistö taas on kokenut maajoukkuepelaaja, jokerikasvatti ja tuttu pelaaja minulle. Hirveästi meidän ei tarvinnut miettiä, kuka on toinen varakapteeneista, päävalmentaja Jukka Jalonen kertoi.

Jalonen on tyytyväinen uudistuneeseen ryhmää ja millaisia pelaajia Jokerit on saanut haalittua pelaajamarkkinoilta kevään ja kesän aikana.

-Saimme paljon hyviä pelaajia – Jari (Kurri) ja Janne (Vuorinen) ovat tehneet hyvää työtä sillä saralla, koutsi kiitteli.

-Luonnejätkiä, hyviä joukkuepelaajia ja tietysti myös erinomaisia jääkiekkoilijoita on tullut ryhmään. Jo nyt voi sanoa, että joukkueessa on enemmän pelaavuutta ja maalintekopotentiaalia. Materiaalin osalta olemme menneet eteenpäin, Jalonen jatkoi.

Lähde:jokerit.com