Bayern Münchenin Uli Hoeness: “En maksa pelaajasta 150 tai 200 miljoonaa”

Bayern München ei taistele tähtipelaajista, joiden hinnat ovat nousseet räjähdysmäisesti, hallitsevan Saksan mestarin puheenjohtaja Uli Hoeness sanoo.

– En halua maksaa pelaajasta 150 tai 200 miljoonaa euroa. En halua liittyä mukaan tähän hulluuteen. Tämä on sellainen asia, josta Bayernissa kieltäydymme totaalisesti, Hoeness kertoi SID:lle Singaporessa, jossa joukkue on parhaillaan pre-seasonilla.

Viime aikoina ollaan uutisoitu, että PSG maksaisi Barcelonalle 222 miljoonaa euroa brassi Neymarista, muun muassa transfermarket.com kertoo 25-vuotiaan hyökkääjän markkina-arvon olevan 100 miljoonaa euroa.

Real Madrid olisi puolestaan valmis ostamaan Monacon teinisensaation Kylian Mbabben 180 miljoonalla eurolla. Transfermarket.com kertoo ranskalaisnuoren markkina-arvon olevan 35 miljoonaa euroa.

Saksalaisseura ei jahtaa riskillä esimerkiksi Mestarien liigan voittoa, vaikka nimimiehiä seuraan on tullutkin tänä kesänä hyvään hintaan. James Rodriquez, kahden vuoden lainalla Real Madridista, johon osto-oikeus, suurimpana nimenä. Eniten rahaa seura laittoi haisemaan kuitenkin nuoreen ranskalaiseen, Corentin Tolisson, hankintaan (47,5 miljoonaa euroa).

– Meidän tavoite on voittaa Saksan mestaruus, mahdollisesti Saksan cup ja pelata Mestarien liigassa. Olemme kolmen tai neljän parhaan seuran joukossa Euroopassa, ja mikä tahansa näistä voi voittaa Mestarien liigan.

Saksalaisjätti nimeää lähiaikoina uuden urheilujohtajan viime vuonna lähteneen Matthias Sammerin tilalle. Saksalaismedioiden mukaan ehdokkaiden joukossa ovat Mark van Bommel ja Miroslav Klose.