Sisäpiiritieto: Mikkelin Jukurit kaappaamassa Jere Karalahden?

Mikkelin Jukurit on tehnyt seuran historian isoimman palkkatarjouksen ilman sopimusta olevalle Jere Karalahdelle loppukauden kestävästä diilistä. Päävalmentaja Risto Dufva ja apuvalmentaja Ville Nieminen näkevät Karalahden tuovan joukkueeseen sen paljon tarvitsemaa kokemusta. Joukkueessa pelaa myös Karalahden pikkuveli Keni Karalahti. Sopimuksessa olisi myös Karalahdelle optio toisesta kaudesta Mikkelissä. Jukureiden positiivisesti sujunut mainosmyynti yhteistyökumppaneille on mahdollistanut tarjouksen tekemisen.

Jere Karalahden uumoiltiin jo lopullisesti paketoivan uransa, mutta tiedot Siirtoikkunan sisäpiirilähteistä kertovat muuta. Mahdollisuus pelata pikkuveljen kanssa Liigaa kiinnostaa Tapulikaupungin kasvattia. Muistettavaa on, että Karalahti ei koskaan vahvistanut lopettamisaikeitaan.

Nuorempi Karalahti Keni on taasen kehittynyt huimia askeleita myöhäisellä iällä. Junioreissa Keni Karalahti jämähti pelaamaan HJK:ssa B-junioreiden kolmosdivisioonaa. Myös puolustajana pelaava Keni Karalahti solmi Jukureiden kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen kesällä. Viime kauden Keni Karalahti vietti Mestiksessä juuri Ville Niemisen alaisuudessa KeuPassa. Nieminen siirtyi Jukureihin Risto Dufvan aisapariksi ja hänen mukanaan myös Keni seurasi perässä.

Nyt Jukureiden kuningasidea on liittää loppukauden ajaksi Karalahdet kimppaan samaan pakkipariin. Ratkaisu siirrosta saataneen ensi viikon aikana. Liigaseuroista myös Porin Ässät ja Tampereen Ilves ovat kiinnostuneita Jere Karalahden nimikirjoituksesta, mutta puolustajaa muutto Poriin tai Tampereelle ei tiettävästi houkuttele.

 

Leave a Reply